browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ååh Thailand

Posted by on 16/03/2012

Hej igen :)

Så er der sket lidt mere siden sidst. Vi kom på en 5 timers snorkletur næste dag. Det var rigtig fedt. Vi var ca 12 personer afsted. Båden stoppede 4 forskellige steder rundt om øen (Koh Tao), hvor vi fik 30-40 min. til at snorkle rundt. Det var virkelig sjovt og fedt. Men også hårdt at svømme så meget ;) . Vi sluttede af på en lille privat ø, hvor vi fik os en cola. Aftenen og hele den næste dag brugte vi på vores værelse. Karina var lidt syg og Kathrine kunne ikke så godt gå. Og så var vi mega solbrændte på ryggen (ups). Derefter sejlede vi til en anden ø, Ko Pha-Ngan. Her faldt vi ikke rigtig til. Vi checkede ind i en bungalow som viste sig at være for klam til os, så samme aften smuttede vi igen. I mellemtiden havde vi nået at få 20 myggestik hver, og kunne slet ikke magte det. Tilfældigvis lå der et for lækkert resort lige ved siden af, og her checkede vi da ind og fik det meget bedre. Det var det lækreste værelse, skønneste kæmpe pool og bedste morgenmad. Ej vi havde det godt. Her brugte vi 1,5 dag. Så tog vi tilbage til fastlandet. Med færge og igen den lange bustur til Bangkok. Denne gang fik vi dog bedre sæder ;) . Vi var 1 dag her og tog så nordpå til Chaing Mai. Dette var også en fin, men lang bustur. Vi ankom d. 14. og er her til i morgen. Vi har set den gamle bydel, shoppet på aftenmarkedet og set en masse venner (på computeren). I går stod vi op 13.30, fik god mad og bestilt lidt aktiviteter. Vi dur simpelthen ikke til at ikke lave noget. Kl 1700 igår var vi på kokke-skole (-: Vi var tre i alt. Vi startede på et frugt- og grøntsagsmarked og gik derefter hen på skolen. Vi lavede 4 thailandske retter hver. Maden blev sygt god og det var ret godt :D

I dag skulle vi tidligt op. Vi blev hentet af en tuktuk kl. 8.30. Han kørte os til Maesa elephant camp. Her så vi elefant show i en time og red derefter på en elefant en halv time. Det var sjovt begge dele, men vi tror dog også at vi synes det er lidt synd. Bagefter kørte han os til Tiger Kingdom. Et sted fyldt med tigere i alle størrelser, som man kan komme ind og røre og lege med. Det gjorde vi dog ikke. I stedet fik vi god frokost. Herefter kørte vi til Snake-land. Vi gik lidt rundt og så på de forskellige dyr de har, og så var det ellers tid til slange show. Det var fedt, men vildt. Kan godt ende galt hvertfald. Kathrine synes det var rigtig sjovt og fedt. Karina ville vist ønske at hun var et helt andet sted. Det var pænt af hende at tage med til trods for hendes angst! :-*

I morgen tager vi bussen til Bangkok IGEN. Vi bliver til Tirsdag, hvor vi flyver til Bali og nyder den sidste tid (-:

Her kommer lige lidt gamle, men dejlige billeder (-;

http://www.box.com/s/b574d9b9a50985bf2107

Vi skal nok snart få lagt billeder fra Thailand ind også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>