browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hej igen

Posted by on 08/03/2012

Her ´kommer billederne som lovet :)

http://www.box.com/s/hqrdpys1fslbbx4lfobu

I vores laaange (måske kedelige) indlæg nedenunder mangler vi lige at tilføje at vi i Queenstown var ude og river rafte i Shotover floden. Det var sjovt og spændende, dog ikke helt så vildt som vi måske kunne have tænkt os ;)

Og i ´Bangkok var vi på roof-top-bar. På 64. etage. Lonely Planet bogen siger at det er et must, så det skulle vi da (noget af “Hangover 2″ er filmet heroppe). Man måtte dog hverken have tåsnadaler, sandaler eller kondisko på derop, og det er så det eneste vi har. Så vi var på jagt på markedet efter et par billige og “pæne” sko. Og vi fandt da nogle til 10 kr., men hold op det var altså flovt at vise sig i dem. Men vi kom op. Så den smukke udsigt over byen om aftenen, nød en dyr drink og gik hjem igen igennem de rotte fyldte gader. KLAMT!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>