browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Surf skole. fedt fedt fedt

Posted by on 04/02/2012

Ps. Vi ankom til Sydney om torsdagen og ikke fredag. Var lidt forvirret.

Naa. Mandag blev vi hentet kl. 700 og koerte ellers afsted. Efter 7 timer ankom vi til vores camp sammen med 25 andre. Vi var alle klar paa surfing ;D Det var et super hyggeligt sted vi boede. Midt ude i ingenting. Ingen mobilforbindelse. Den hyggeligst “lejer” taet paa stranden. Og saa fik vi bare den bedste mad. Baade morgen, middag og aften. Det nok det bedste vi komme til at have spist paa hele denne rejse (;

Mandag surfede vi om eftermiddagen. Tirsdag surfede vi om morgenen og om eftermiddagen og onsdag surfede vi om morgenen. Onsdag blev vi hentet af bussen ved 1tiden og kort til en ny camp hvor vi var til fredag. Her var ogsaa super hyggeligt, mange mennesker og god mad! Torsdag surfede vi om morgenen og eftermiddagen, og fredag kun om morgenen. Vi blev vaekket kl. 8 hver morgen.

Det har vaeret 5 rigtig fede dage. Det har simpelthen vaeret saa over fedt at surfe og vi er bare blevet bedre og bedre hver dag ;) ! Det var samtidig ogsaa mega haardt. Vi har satme faaet traenet nogle muskler og vaeret oemme hver dag. Men det var det hele vaerd. Vi glaeder os allerede til vi skal surfe igen. Ved ikke om det bliver paa New Zealand og ellers helt sikkert paa Bali.

Fredag aften ankom vi til Byron Bay hvor vi er nu. Det er bare den hyggeligste by og vejret er super dejligt. Vi havde regn hele tirsdag og onsdag, ellers har vejret vaeret ret godt siden. Vi regner med at tage herfra til Brisbane i morgen. Ved ikke om vi skal overnatte der, ellers koere direkte til lufthavnen og overnatter. Vi flyver til New Zealand paa mandag kl. halv 9 om morgenen.

:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>