browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Thailand

Ååh Thailand

Hej igen Så er der sket lidt mere siden sidst. Vi kom på en 5 timers snorkletur næste dag. Det var rigtig fedt. Vi var ca 12 personer afsted. Båden stoppede 4 forskellige steder rundt om øen (Koh Tao), hvor vi fik 30-40 min. til at snorkle rundt. Det var virkelig sjovt og fedt. Men … Continue reading »

Categories: Afrika, Thailand | Leave a comment

Hej igen

Her ´kommer billederne som lovet http://www.box.com/s/hqrdpys1fslbbx4lfobu I vores laaange (måske kedelige) indlæg nedenunder mangler vi lige at tilføje at vi i Queenstown var ude og river rafte i Shotover floden. Det var sjovt og spændende, dog ikke helt så vildt som vi måske kunne have tænkt os Og i ´Bangkok var vi på roof-top-bar. På … Continue reading »

Categories: Thailand | Leave a comment

New Zealand, part ll, sydøen. (Og lidt Asien)

Hej med jer Endelig lidt update, det er godt nok længe siden. Efter en lang nat med internet og færge, kom vi til den smukkeste, stille strand, hvor vi overnattede og fik noget søvn. Herefter tog vi til Kaikoura, hvor vi troede vi skulle svømme med delfiner, og bare var mega klar på det, og … Continue reading »

Categories: New Zealand, Thailand | Leave a comment