browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Afrika

Thai billeder

Så skal vi lige love for der kommer nogle billeder fra Thailand http://www.box.com/s/10ea485f105923c069db

Categories: Afrika | Leave a comment

Ååh Thailand

Hej igen Så er der sket lidt mere siden sidst. Vi kom på en 5 timers snorkletur næste dag. Det var rigtig fedt. Vi var ca 12 personer afsted. Båden stoppede 4 forskellige steder rundt om øen (Koh Tao), hvor vi fik 30-40 min. til at snorkle rundt. Det var virkelig sjovt og fedt. Men … Continue reading »

Categories: Afrika, Thailand | Leave a comment

Billeder

Saa faar i lige et link med en masse billeder Dog er vi lidt i tvivl om i kan aabne dem og se dem.. Det ser lidt maerkeligt ud her. Men skal nok lige arbejde paa sagen, da vi skal sidde paa netcafe til kl 12 i nat.. http://www.box.com/s/xqd0f0crkpsgv81otmb3  

Categories: Afrika | Leave a comment

New Zealand!!!!

Hej med jer alle Haaber i har det godt – det er ved at vaere et stykke tid siden vi har opdateret her, men nu faar i baade blog indlaeg og billeder, wuhu! Vi kom til New Zealand i mandags, og hyggede os i Auckland en dags tid, hvor vi var ude paa en lille … Continue reading »

Categories: Afrika | Leave a comment

Tre dyre uger

Forstå titlen som i vil. Det har været tre dyre uger op ad kysten, pungen er tom. Men det har også været tre uger med mange dyr! Det er vist ved at være lidt tid siden vi har skrevet, så nu må vi lige prøve at opdatere jer. Tirsdag d. 10. ankom vi til Plettenberg … Continue reading »

Categories: Afrika | Leave a comment