browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: Kathrine

Baliiih

…. vores sidste dage i Bangkok gik hurtigt nok. De gik på at shoppe Vi var på det store weekendmarked igen hvor der bare blev shoppet og om aftenen var vi på et andet marked hvor vi boede, der blev også bare shoppet (; Tja vi ved ikke hvordan vi kunne få plads til alt … Continue reading »

Categories: Bali | Leave a comment

Thai billeder

Så skal vi lige love for der kommer nogle billeder fra Thailand http://www.box.com/s/10ea485f105923c069db

Categories: Afrika | Leave a comment

Ååh Thailand

Hej igen Så er der sket lidt mere siden sidst. Vi kom på en 5 timers snorkletur næste dag. Det var rigtig fedt. Vi var ca 12 personer afsted. Båden stoppede 4 forskellige steder rundt om øen (Koh Tao), hvor vi fik 30-40 min. til at snorkle rundt. Det var virkelig sjovt og fedt. Men … Continue reading »

Categories: Afrika, Thailand | Leave a comment

Hej igen

Her ´kommer billederne som lovet http://www.box.com/s/hqrdpys1fslbbx4lfobu I vores laaange (måske kedelige) indlæg nedenunder mangler vi lige at tilføje at vi i Queenstown var ude og river rafte i Shotover floden. Det var sjovt og spændende, dog ikke helt så vildt som vi måske kunne have tænkt os Og i ´Bangkok var vi på roof-top-bar. På … Continue reading »

Categories: Thailand | Leave a comment

New Zealand, part ll, sydøen. (Og lidt Asien)

Hej med jer Endelig lidt update, det er godt nok længe siden. Efter en lang nat med internet og færge, kom vi til den smukkeste, stille strand, hvor vi overnattede og fik noget søvn. Herefter tog vi til Kaikoura, hvor vi troede vi skulle svømme med delfiner, og bare var mega klar på det, og … Continue reading »

Categories: New Zealand, Thailand | Leave a comment